Editor de continguts

angle-left Jornada informativa sobre el Fons d’Acció Social de la Sagrada Família

La Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família obre la primera convocatòria del Fons d’Acció Social el proper 18 de desembre del 2023. Funcionarà mitjançant el cofinançament de projectes socials promoguts per entitats del tercer sector. Aquesta convocatòria estarà dotada amb 2,3 milions d’euros.

El Fons d’Acció Social de la Sagrada Família neix amb la clara voluntat de servei a les persones i col·lectius més vulnerables de l’Arxidiòcesi de Barcelona. S’erigeix sobre tres pilars: el de comunitat, dirigit a les persones que la formen, sense fer-ne cap exclusió; el d’equitat, perquè tots tinguem les mateixes oportunitats, i el de solidaritat, que és el valor humà que ens empeny a actuar per construir una societat millor; una societat més humana, més justa i més solidària.

Amb l’objectiu d’explicar les bases i l’abast d’aquesta convocatòria, el proper 12 de desembre, el Sr. Xavier Martínez, Director General de la Basílica de la Sagrada Família, i el seu equip faran una presentació a les 12 h al Col·legi d’Economistes de Catalunya (plaça de Gal·la Placídia, 32). Serà una oportunitat per resoldre dubtes en el torn obert de paraula.

Les persones que estiguin interessades a assistir-hi poden inscriure-s’hi a través de FonsAccioSocial@ext.sagradafamilia.org. També es podrà seguir la retransmissió en directe a través de l’enllaç següent: https://sagradafamilia.org/directes

Es poden consultar les bases de la convocatòria a https://sagradafamilia.org/fons-accio-social.