Editor de continguts

angle-left La Junta Constructora de la Sagrada Família obre la primera convocatòria del Fons d’Acció Social

El 18 de desembre del 2023 comença el període de presentació de sol·licituds de la primera convocatòria del Fons d’Acció Social de la Sagrada Família i les entitats interessades poden registrar-se i presentar una sol·licitud fins al 31 de gener del 2024. Amb aquesta convocatòria, la Sagrada Família cofinança projectes socials promoguts per entitats del tercer sector amb una dotació de 2,3 milions d’euros.

El Fons d’Acció Social neix amb la voluntat de donar servei a les persones i els col·lectius més vulnerables, amb l’esperit de poder beneficiar el màxim nombre possible de destinataris a partir d’aquelles entitats que promoguin una societat millor arreu del territori de l’Arxidiòcesi de Barcelona. S’erigeix sobre tres pilars: el de comunitat, dirigit a les persones que la formen, sense fer-ne cap exclusió; el d’equitat, perquè tots tinguem les mateixes oportunitats, i el de solidaritat, que és el valor humà que ens empeny a actuar per construir una societat millor; una societat més humana, més justa i més solidària.

Per a més informació sobre el Fons d’Acció Social, la convocatòria, el registre i les bases legals, es pot consultar la pàgina https://sagradafamilia.org/fons-accio-social.