Editor de continguts

angle-left S’inicia el procés d’avaluació dels projectes per al Fons d’Acció Social

A partir de l’1 de febrer s’inicia el procés d’avaluació dels projectes presentats en la primera convocatòria del Fons d’Acció Social de la Sagrada Família. Les entitats interessades podien presentar una sol·licitud entre el 18 de desembre del 2023 i el 31 de gener del 2024.

En aquesta primera convocatòria s’hi han registrat més de 300 entitats. La resolució es durà a terme el dia 31 de maig del 2024, amb la comunicació del resultat final en el termini d'una setmana.

El Fons d’Acció Social de la Sagrada Família neix amb la clara voluntat de servei a les persones i col·lectius més vulnerables de l’Arxidiòcesi de Barcelona. S’erigeix sobre tres pilars: el de comunitat, dirigit a les persones que la formen, sense fer-ne cap exclusió; el d’equitat, perquè tots tinguem les mateixes oportunitats, i el de solidaritat, que és el valor humà que ens empeny a actuar per construir una societat millor; una societat més humana, més justa i més solidària.

Es poden consultar els detalls dels criteris de valoració i el calendari a les bases legals de la pàgina https://sagradafamilia.org/fons-accio-social.