Normativa detallada de la Basílica de la Sagrada Família

La Basílica de la Sagrada Família i la Casa Museu Gaudí són obertes a tothom. Tant per respecte com per a la seguretat de tothom, demanem als visitants que compleixin les normes següents. L’incompliment de la normativa pot representar que no s’autoritzi l’entrada o la sortida dels recintes. A continuació, trobaràs un extracte de la normativa; pots descarregar-te-la sencera aquí.

La Basílica de la Sagrada Família i la Casa Museu Gaudí són obertes a tothom. Tant per respecte com per a la seguretat de tothom, demanem als visitants que compleixin les normes següents. L’incompliment de la normativa pot representar que no s’autoritzi l’entrada o la sortida dels recintes. A continuació, trobaràs un extracte de la normativa; pots descarregar-te-la sencera aquí.

Descarregar normativa

Normativa detallada de la Basílica de la Sagrada Família

L’organització es reserva el dret d’admissió. Al control d’accés, el visitant serà sotmès a la revisió de bosses, motxilles, equipatges i efectes personals.

L’accés i l’estada al recinte de la Basílica es troben subjectes a la possessió del bitllet d’entrada, que s’haurà de mostrar al personal d’atenció al públic i/o de seguretat que ho requereixi, així com al personal de la Basílica degudament acreditat que ho sol•liciti.

La JUNTA CONSTRUCTORA es reserva el dret de modificar itineraris o de limitar els espais visitables del temple i/o la Casa Museu Gaudí per motius de seguretat, restauració, manteniment, condicions meteorològiques adverses o esdeveniments puntuals. Aquests canvis no afectaran el preu de les entrades ni donaran dret a l’usuari a cap reclamació.

Per respecte als altres visitants i per mantenir l’atmosfera de recolliment pròpia d’una església, es prega fer la visita sense aixecar el to de veu. Durant la visita, s’ha de mantenir un comportament cívic i evitar aglomeracions i corredisses dins el recinte.

Queda prohibit qualsevol mena d’acte reivindicatiu al recinte de la Basílica. No es permet fumar ni menjar dins del recinte. Només es poden consumir begudes fora de l’edifici.

Per raons de seguretat, no es permet l’ús de gorres ni de barrets dins la nau o al museu excepte per motius religiosos, de credo o de salut. No es pot entrar descalç. Com a església catòlica, es requereix vestir decorosament i s’estableixen les limitacions següents:

- No es permet entrar amb roba transparent.

- No es permet l’accés amb samarretes de tirants que no cobreixin les espatlles.

- No es permet entrar amb pantalons i faldilles que no cobreixin, com a mínim, mitja cuixa.

- No es permet entrar amb roba de bany.

- No està permesa l’entrada amb indumentària orientada a celebracions de qualsevol mena ni amb ornaments dissenyats per distreure o cridar l’atenció amb finalitats artístiques, religioses, promocionals o de qualsevol altre gènere.

No es permet accedir a la Basílica amb equipament fotogràfic professional. Només ho podran fer els mitjans autoritzats prèviament pel Departament de Premsa.

No es permet accedir a la Basílica amb equipament fotogràfic professional per realitzar sessions de fotos amb indumentària orientada a celebracions de qualsevol mena ni amb ornaments dissenyats per distreure o cridar l’atenció amb finalitats artístiques, religioses, promocionals o de qualsevol altre gènere.

Abans de sortir del recinte, és obligatori tornar les audioguies i els emissors-receptors en les mateixes condicions en què s’han lliurat.

Actualment, la Casa Museu Gaudí està tancada temporalment.

INDIVIDUALS. Es consideren visites individuals aquelles que es facin soles o amb parelles, amics, familiars, etc. que siguin menys de 10 persones.

GRUPS. Es considera grup a partir de 10 persones. Per gestionar reserves de grups és necessària la reserva prèvia a través de l’adreça electrònica reserves@ext.sagradafamilia.org.

Els grups podran ser de menys de 10 persones, però es facturarà sempre per a un mínim de 10 persones.

Tots els grups han de venir acompanyats d’un guia oficial de la Generalitat de Catalunya.

Per tal d’evitar aglomeracions, per no causar molèsties als altres visitants i per motius de conservació i seguretat, els grups no podran accedir ni al museu, ni al claustre del Roser ni al deambulatori.

ESCOLARS. Per a estudiants de qualsevol nivell fins a batxillerat. Si ets professor i vols conduir tu el grup, escull la visita lliure. En canvi, si vols fer una visita especial conduïda pels nostres guies especialitzats, escull l’opció «Projecte educatiu».

Per tramitar canvis o devolucions, s’hauran de sol·licitar sempre amb un mínim de 48 hores d'antelació respecte a la data de la vista; per a terminis inferiors a 48 hores, s’haurà de presentar un justificant oficial que acrediti que no s’ha pogut fer la visita.  El canvi o devolució serà sempre per a entrades no utilitzades.

El canvi s’haurà de tramitar necessàriament dins del període màxim de 15 dies després de la data en què estava programada la visita al temple conforme a l'entrada originària. 

La sol·licitud de canvi s’haurà de tramitar enviant un correu electrònic a l'adreça customer@ext.sagradafamilia.org. En qualsevol cas, la sol·licitud de canvi estarà condicionada per la disponibilitat d’entrades.

Consulta la política de devolucions completa aquí.

Consulta les condicions generals de la compra d’entrades online aquí.

Normativa detallada de la Casa Museu Gaudí

L’organització es reserva el dret d’admissió.

L’accés i l’estada al recinte es troben subjectes a la possessió del bitllet d’entrada, que s’haurà de mostrar al personal d’atenció al públic i/o de seguretat que ho requereixi, així com al personal de la Casa Museu Gaudí degudament acreditat que ho sol·liciti.

L’organització, en compliment de la normativa legal, regularà l’aforament de la casa i el jardí segons criteris de seguretat i conservació.

Durant la visita, s’ha de mantenir un comportament cívic i evitar aglomeracions i corredisses. El visitant ha de mantenir l’ordre i la neteja dels espais, així com una conducta respectuosa envers els elements patrimonials i museístics.

Queda prohibit qualsevol mena d’acte reivindicatiu. No es permet fumar ni menjar, i només es poden consumir begudes, sense alcohol, al jardí. No es podrà fer ús d’aplicacions mòbils de jocs en tot el recinte.

No està permesa l’entrada amb indumentària orientada a celebracions de qualsevol mena ni amb ornaments dissenyats per distreure o cridar l’atenció amb finalitats artístiques, religioses, promocionals o de qualsevol altre gènere.

No es pot entrar descalç.

No es permet accedir a la Casa Museu Gaudí amb equipament fotogràfic professional. Només ho podran fer els mitjans autoritzats prèviament pel Departament de Premsa.

No és permès l’ús de trípode ni de braç d’autofotos dins el recinte. Per raons de conservació, no es poden fer fotos amb flaix a l’interior de la casa.

INDIVIDUALS. Es consideren visites individuals aquelles que facin persones soles o amb parelles, amics, familiars, etc. que siguin menys de 10 persones.

GRUPS. Es considera grup a partir de 10 persones. Cal fer obligatòriament la reserva de dia i hora enviant un correu electrònic a grups@casamuseugaudi.org.

Tots els grups han d’anar acompanyats d’un guia oficial de la Generalitat de Catalunya o d’un professor acreditat. D’acord amb la normativa autonòmica vigent, només poden donar explicacions els guies oficials i professors acreditats.

Per tal d’evitar aglomeracions, per no causar molèsties als altres visitants i per motius de conservació i seguretat, no és permès fer visites guiades a l’interior de la casa. És per això que les explicacions més generals s’hauran de fer al jardí, i a l’interior només es podran resoldre dubtes o fer aclariments més concrets.

Els grups de més de 10 persones s’hauran de dividir en dos o més grups per facilitar la visita a l’interior de la casa. Entre cada un d’aquests grups hi haurà un temps d’espera que dependrà de l’ocupació de la casa.

Per tramitar canvis o devolucions, s’hauran de sol·licitar sempre amb un mínim de 48 hores d'antelació respecte a la data de la vista; per a terminis inferiors a 48 hores, s’haurà de presentar un justificant oficial que acrediti que no s’ha pogut fer la visita. El canvi o devolució serà sempre per a entrades no utilitzades.

El canvi s’haurà de tramitar necessàriament dins del període màxim de 15 dies després de la data en què estava programada a la Casa Museu Gaudí conforme a l'entrada originària. 

La sol·licitud de canvi s’haurà de tramitar enviant un correu electrònic a l'adreça customer@ext.sagradafamilia.org. En qualsevol cas, la sol·licitud de canvi estarà condicionada per la disponibilitat d’entrades.

Consulta la política de devolucions completa aquí.

Consulta les condicions generals de la compra d’entrades online aquí.